Żywność laktozę (cukier mleczny) 200 mesh

Pochodzenie Ukraine/Germany
Certyfikacja Health, Veterinary, COA
Data przydatności 2 roku
Dostawa FOB

Opis

Żywność laktozę (cukier mleczny) – węglowodan dwucukrów grupy w mleku. Właściwości organoleptyczne: Smak i zapach: słodki, bezwonny. Kolor: biały. Konsystencja: proszek krystaliczny. Korzystanie z laktozy: – Przemysł Piekarnia (dla skorupy złoto-brązowy, przyczynia się do zwiększenia ilości pieczywa i produktów bułki); – Przemysł mięsny (sól maskuje gorzki smak i poprawia stabilność produktu podczas przechowywania); – Przemysł cukierniczy (poprawa bazy karmelki, produkcji czekolady, dżemy, galaretki, herbatniki, cukierki, oblodzenia); – Mleko skondensowane (wykorzystywane w produkcji jako zarodek krystalizacji); – Produkcja żywności dla niemowląt, aby wyrównać poziom laktozy w mleku i jego stężenia w mleku kobiecym (6,2); – Produkty alkoholowe (wzmacniane i jednocześnie łagodzi smak alkoholu, poprawia właściwości organoleptyczne pić i łagodzi negatywne skutki, które pochodzą z przedawkowaniem alkoholu).

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max1000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.25
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.25
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, maxNot Allow

Parametrów fizyko chemicznych

Zawartość tłuszczu, %, nie więcej5
Wilgotność, %, nie więcej5
Białko w %, co najmniej34
Laktozy w %, nie mniej54
Kwasowość, ° T, nie więcej16
lub kwasowości mleka, %, max0.15
Minerały (popiołu), % nie więcej8