Skrobia ziemniaczane

Pochodzenie Poland
Certyfikacja FDA, COA, GMO Free
Data przydatności 5 roku
Dostawa FOB

Opis

Skrobi ziemniaczanej Technologia wytwarzania: Język skrobia ziemniaczana jest produktem obróbki mechanicznej bulw ziemniaka. Głównym działalności produkcyjnej produkcji skrobi ziemniaczanej: 1. umywalka bulw ziemniaka (usunięcie gleby, piasku, itp.) 2. podwójne mielenie bulwy (ziemniaki otrzymania koniczyna) 3. Departament soku ziemniaczanego z koniczyny (w hydrocyklonów) leczenia dwutlenku siarki lub kwasu siarkowego (w celu poprawy jakości skrobi – jego biel i bariery rozwoju mikroorganizmów) w celu uzyskania zawiesiny surowej skrobi – surowej skrobi (stężenie skrobi 37-40%) 4. suszenia surowej skrobi (suszarki pneumatyczne poluzować skrobi porusza się w strumieniu gorącego powietrza) 5. gotowe opakowania / prezentacji skrobi (w workach wielowarstwowy papier, worki polipropylenowe i waga tak netto nieprzekraczającej 50 kg) Skrobi ziemniaczanej stosowany jest: – Jako wypełniacz / zagęszczacz w przemyśle spożywczym: przemysłu mięsnego (kiełbasy, parówki, kiełbasy, mięsa mielonego i produktów farshevye, szynka, nadzienia mięso), sektorze rybołówstwa (laski kraby, ryby półproduktów – hamburgery, itp.), koncentraty spożywcze przemysłu (owoce i galaretki), opakowanie dla konsumenta detalicznego (opakowanie masy netto 1 kg) – Jako główny surowiec do produkcji skrobi ziemniaczanej modyfikowane, dekstryny, maltodekstryna, itp. – W przemyśle chemicznym i farmaceutycznym jako wypełniacz w postaci tabletek i leków w proszku – W przemyśle włókienniczym (na proces doboru tematów, tzn. przekazania osnowy przez klej – ubieranie, suszenie, po utworzeniu wątku na gładkiej, film elastyczny, że pozwala na wątku łamanie podczas tkania, jak również dla procesu dressing – końcowy pracy tkaniny dekoracyjne, w wyniku zwiększonej wytrzymałości, poprawę wyglądu, łatwiejsze cięcie i elastyczności tkanek, zwiększa pełnię tkaniny) – W produkcji opon samochodowych (w proszku), itp. Zalety: 1. jest w 100% skrobi ziemniaczanej (bez ukrytych tapiokovogo zanieczyszczeń skrobi i inne skrobie) 2. jakość jest stabilny i spełnia wszystkie europejskie wymogi 3. w produkcji skrobi nie używa odmiany ziemniaka GM Opakowanie: Skrobia jest pakowane w wielowarstwowe worki kraft z waga netto 25 kg

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max.30000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Absent
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.500
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.100
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Absent
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, max.Absent
Clostridium, 25 g produktu, urządzenia, maxAbsent

Parametrów fizyko chemicznych

Wilgotność,%, nie więcej12
Jelly siły (6,67%), a nie w kolorze, mniej180
Przejrzystość w%, co najmniej95
Subtelność,20
Kwasowość,5
Popiołu (minerałów), w %, nie więcej6