Serwatka przenikają DWPP

Pochodzenie Poland/Lithuania
Certyfikacja Health, Veterinary, COA
Data przydatności 1 roku
Dostawa FOB

Opis

Serwatka przenikają – suchy proszek, uzyskiwany przez ekstrakcję białka z mleka serwatka słodka przez ultrafiltracji. Po koncentracji i suszenia z permeatu, produkt jest około 97% suchej masy. Zastosowanie: – Mleczne, – Wyroby cukiernicze, – Mleko skondensowane, – Lody, – Smakowo-zapachowe, stabilizatory, zagęszczacze i inne suplementy diety – Przemysł Piekarnia, – Oleje i tłuszcze przemysłu i produkcji w połączeniu oleje, – Kanał z / zwierząt gospodarskich, – Warzeniu piwa, – Ser topiony, – Przeszklona z serem, – Twaróg, – Przemysł mięsny – Odżywianie sportowe, – Napoje – Przemysł kosmetyczny.

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max50000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.50
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.50
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, maxNot Allow

Parametrów fizyko chemicznych

Zawartość tłuszczu, %, nie więcejTraces
Wilgotność, %, nie więcej0.5
Białko w %, co najmniej0.4
Laktozy w %, nie mniej98
Kwasowość, ° T, nie więcej16
lub kwasowości mleka, %, max0.15
Minerały (popiołu), % nie więcej0.15