Serwatka mlekasucha Demineralizowana 40%

Pochodzenie Ukraine
Certyfikacja Health, Veterinary, COA
Data przydatności 1 roku
Dostawa FOB

Opis

Demineralizowana serwatka jest produkowane z produktów ubocznych tradycyjnej metody przetwórstwa mleka z kultur startowych, enzymy, kwasy, zasady, powstaje z chwilą otrzymania serów – podsyrnoy słone serwatki. Proces demineralizacji serwatki rozszerza jej zastosowanie w przemyśle spożywczym.

Demineralizowana serwatka różni się od naturalnego znacznie lepsze właściwości organoleptyczne, kwasowości niższej i wyższej rozpuszczalności. W ostatnich latach znacznie rozszerzono zakres produktów żywnościowych za pomocą demineralizowanej serwatki. Jest to przede wszystkim ze względu na szczególne właściwości demineralizowanej serwatki.

Do tej pory następujące obszary demineralizowanej serwatki w przemyśle spożywczym:

  • do produkcji produktów mlecznych (całe produkty mleczne, lody, do smarowania, pasty, sery);
  • Ciastka (ciasta, torty, ciastka, słodycze);
  • w przypadku produktów mięsnych (kiełbasy gotowane, szynka, pasztet).
  • diety i żywność dla dzieci
  • Zastępca Mleko matki

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max50000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Absent
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.50
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.50
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Absent
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, maxAbsent

Parametrów fizyko chemicznych

Zawartość tłuszczu, %, nie więcej1,5
Wilgotność, %, nie więcej 4
Indeks rozpuszczalności, w %, nie więcej0,1
Białko w %, co najmniej34
Laktozy w %, nie mniej48
Kwasowość, ° T, nie więcej16
lub kwasowości mleka, %, max0,16
Minerały (popiołu), % nie więcej8,3