Płatki ziemniaczane

Pochodzenie Russia
Certyfikacja FDA, COA, GMO Free
Data przydatności 1 roku
Dostawa DDU POLSKA

Opis

Płatki ziemniaczane są suche towarów masowych w postaci płyt o różnych kształtach i rozmiarach, w procesie hydratacji tworzy typowy tłuczone ziemniaki, bez grudek lub lepkie spójności. Głównym surowcem do produkcji płatków ziemniaczanych jest świeże ziemniaków. Technologia produkcji płatków ziemniaczanych: mycia ziemniaków; traktowanie bulw ziemniaka; cięcia na plasterki / szt.; blanszowanie, ugniatanie, aż do stanu tłuczone ziemniaki; wprowadzenie dodatków do żywności; kontakt z suchym zgniecenia; pakowania gotowych płatków ziemniaczanych Zastosowanie: Płatki ziemniaczane są szeroko stosowane w przemyśle spożywczym – przekąsek, tłuczone ziemniaki, krokiety i inne wyroby ziemniaczane, farshevye produktów mięsnych, zup i sosów, mieszanki suche pieczywo, wyroby cukiernicze (ciasta z nadzieniem), itp. Również ziemniaki płatki są szeroko stosowane w gastronomii. Zalety: stałą jakość wysokie uwodnienie (nie mniej niż nawilżenie płatków ziemniaczanych innych europejskich producentów) doskonałe właściwości organoleptyczne płatki nawodnienia nie wymagają specjalnego sprzętu hydratacji nie wymagają długiego mieszania z wodą, mniej czasu na gotowanie puree nie stosować odmiany ziemniaka GM Życia pakowania i przechowywania cztery warstwy torby papierowe z p / e wstawić waga netto 25 kg; Okres przechowywania 5 lat od daty produkcji.

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max.<50000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Negative
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.500
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.100
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Negative
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, max.Negative
Clostridium, 25 g produktu, urządzenia, maxNegative

Parametrów fizyko chemicznych

Wilgotność,%, nie więcej20
Wartość pH5,5-7,5
Włączenie ciemności, na 100 g max50
Zawartość SO2 ppm max10
Zawartość popiołu,% z0,35