Odtłuszczonego mleka w proszku

Pochodzenie Poland/Estonia/Ukraine
Certyfikacja Health, Veterinary, COA
Data przydatności 1 roku
Dostawa FOB

Opis

Wśród żywności tłuszczu suszenia suchego natrysku mleka – najbardziej kompletny, najbardziej wyważone substancji niezbędnych produktów. Wysoka wartość odżywcza odtłuszczone mleko w proszku doprowadziły do ​​optymalnej zawartości w niezbędne dla ludzkiego białka pokarmowego, soli mineralnych, witamin i tłuszczu minimalne. Odtłuszczonego mleka w proszku odnosi się do żywności funkcjonalnej zdrowia. Odtłuszczonego mleka ma wielką trwałość w porównaniu z pełnego mleka w proszku ze względu na serię reakcji chemicznych, które wpływają na tłuszczu. Ze względu na obniżonej zawartości tłuszczu składnik mleka w proszku jest oczywiście przechowywać znacznie dłużej, jakości odzwierciedlenie w możliwości stosowania tego produktu na rynku.

Zastosowanie:

  • Przemysł cukierniczy;
  • Przemysł mleczarski;
  • Do pieczenia;
  • Przemysł mięsny;
  • Oleje i tłuszcze przemysłu
  • Dietetyczne i żywność dla dzieci

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max50000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.50
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.50
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, maxNot Allow

Parametrów fizyko chemicznych

Zawartość tłuszczu, %, nie więcej25
Wilgotność, %, nie więcej4
Indeks rozpuszczalności, w %, nie więcej0,4
Białko w %, co najmniej25-27
Laktozy w %, nie mniej35-37
Kwasowość, ° T, nie więcej19
lub kwasowości mleka, %, max0,17
Minerały (popiołu), % nie więcej7