Koncentrat białek serwatkowych WPC34

Pochodzenie Ukraine/Germany
Certyfikacja Health, Non GMO, COA
Data przydatności 1 roku
Dostawa FOB

Opis

Koncentrat białek serwatkowych jest białym światłem w kolorze kremowym produkt o smaku, smak czystej. Jest produkowany przez suszenie materialne wynikające z usunięcia wystarczające niebiałkowe składniki z pasteryzowanego serwatki tak, że gotowy suchy produkt zawiera 25% lub więcej białek. Nasze WPC zawiera 34% min białek mleka. Niebiałkowe składniki są usuwane przez fizyczne technik separacji, takich jak strącanie, filtracja lub dializy. Bezpiecznych i odpowiednich regulatorów kwasowości składniki mogą być wykorzystane do regulacji kwasowości WPC. WPC jest najbardziej skutecznym białek dla organizmu ludzkiego. Badania wykazały, że spośród wszystkich źródeł białka, WPC jest trawione i wchłaniane lepiej niż jakiekolwiek inne białka. Wielu uważa, koncentrat białek serwatkowych jako ekonomiczne źródło białka. Koncentrat białek serwatkowych jest stosowany w wielu produktach spożywczych, jak to jest ekonomiczne, ma kilka negatywnych skutków dla zdrowia i pożywne. Działa również jako wypełniacz lub luzem tworzenia składnika. Pochłaniania wody i pęcznienia dwie właściwości, które czynią je użytecznym dla producentów. Mrożonego ciasta mogą być przechowywane przez kilka tygodni lub miesięcy przed użyciem, a im dłużej produkt jest przechowywany, tym gorzej jej struktura staje. Dodawanie koncentrat białek serwatkowych do ciasta znacznie poprawia jej strukturę i zwiększa jego trwałość. Koncentrat białek serwatkowych zmniejsza twardość i Gumowatość; mrożonego ciasta, które nie ma koncentrat białek serwatkowych dodał również traci spoistość i sprężystość szybciej niż traktowane ciasta. Kurczak jest inny przetworzonej żywności leczonych koncentrat białek serwatkowych — specjalnie ciemne mięso kurczaka. Konsumenci w USA opowiedzieli się za białego mięsa na ciemnym mięsie z powodu zauważalnych różnic w ich zdrowotności. Dodając koncentrat białek serwatkowych, ciemne mięso kurczaka jest oświetlony, co czyni go łatwiejszym do konsumentów. Chicken nuggets i pasztety to tylko niektóre z przetworzonych produktów spożywczych, które mogą korzystać z kurczaka koncentrat białek serwatkowych: koncentrat białek serwatkowych daje mocniejsze tekstury do przetwarzane chicken nugget w porównaniu do 100 procent mięsa białego samorodek. To również doskonały dla sportowców niskie budżety, lub tych, którzy potrzebują dużej ilości białka na co dzień. Wykorzystanie białek serwatkowych jako źródło aminokwasów i jej wpływ na zmniejszenie ryzyka chorób takich jak choroby serca i nowotwory jest tematem ciągłych badań. Serwatka jest obfitym źródłem rozgałęzione aminokwasy (BCAA), które używane są do paliwa pracujących mięśni i zwiększają syntezę białek. W szczególności, leucyna odgrywa kluczową rolę w inicjowaniu szlaku transkrypcji, które rozpala syntezę białek. Kiedy leucyny jest spożywana w dużych ilościach, takie jak z suplementacji białka serwatki, jest większa stymulacja syntezy białek, co może przyspieszyć odzysku i przystosowanie do stresu (ćwiczenia). Białko serwatki zawiera aminokwasy cysteina kwas, który może być używany do glutationu. Jednak tego aminokwasu nie jest niezbędna do syntezy glutationu, a niektóre badania sugerują, że ilość cysteiny w diecie może mieć mały wpływ na syntezę glutationu. Jednak w innym badaniu sugerują, że duże ilości białka serwatki może zwiększyć komórkowych poziom glutationu. Glutation jest antyoksydantem, który chroni organizm przed działaniem wolnych rodników i niektórych toksyn, a badania na zwierzętach sugerują, że białka mleka mogą zredukować ryzyko raka.

Normy mikrobiologiczne

Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max5000
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max.Not Allow
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, maxNot Allow

Parametrów fizyko chemicznych

Wilgotność,%, nie więcej20
Wartość pH5,5-7,5
Włączenie ciemności, na 100 g max50
Zawartość SO2 ppm max6
Zawartość popiołu,% z0,35